„Liposukcija u piću”

Smršavite čak 16 KG U 3 TJEDNA, ovo je tako jednostavno!

Europski zavod za zdravstvo
Europski zavod za zdravstvo

Dobar dan, ja sam prof. Maria Bianchi i direktorica sam Europskog zavoda za zdravstvo u Ženevi. Danas mi je zadovoljstvo predstaviti vam veliko dostignuće moderne znanosti, a to je prirodna prolipolična formula. Riječ je o formuli zatvorenoj u obliku običnih vitaminskih vrećica koje se dodaju u piće ili jogurt. Mada ne dopustite da vas izgled zavara jer je njezino djelovanje iznimno snažno.

Zahvaljujući njoj, brzo ćete se, bez napora i 100% sigurno, riješiti svih nepotrebnih masnih naslaga. Tijelo će vam odjednom postati vitko i čvrsto – baš kao da svaki dan vježbate i na strogoj ste dijeti, ali to nikako ne morate.

Štoviše, čitavo suvišno masno tkivo pretvorit ćete u energiju! Zvuči kao čudo? Malo da, ali nema nikakve veze s čudom. To je znanost.

„Kljukam se hranom, a mršava sam poput trske!”

Europski zavod za zdravstvo
PRIJE: 112 kg KASNIJE: 64 kg

Na poslu u uredu imamo kantinu u kojoj stavljate na tanjur što želite i onda plaćate prema težini tanjura. Otkako sam smršavjela s ovom prolipoličnom formulom, dakle već oko mjesec dana, idem tamo i stavljam na tanjur sve što volim: krumpir, kotlete, tjesteninu. Nikad ne zaboravljam ni na desert: fritule ili palačinke. Mljac!

Prijateljice koje su mi se rugale dok sam bila debela, sjede sa svojim salatama ili jogurtima. Gladne i frustrirane. A ja sita i zadovoljna! Nova susjeda iz bloka, neka mlada, pitala me jesam li fitness trenerica, jer imam takvu figuru u mojim godinama. Šok!

Biserka Šegota, 51 godina, knjigovođa iz Zagreba

Smršavjela je 48 kg u 7 tjedana.

To je bolje nego liposukcija

Prolipoličnu formulu znanstvenici u šali nazivaju „liposukcijom u piću”. Dapače, učinci njezine upotrebe mogu se činiti sličnima kirurškoj liposukciji, tj. trajnoj redukciji masnoća. Međutim, prolipolična formula za mršavljenje, za razliku od liposukcije:

 • ne košta bogatstvo,
 • ne predstavlja prijetnju zdravlju,
 • zaista je učinkovita,

KIRURŠKO UKLANJANJE MASTI

Europski zavod za zdravstvo
 • Košta barem 5000 eur
 • Jedan zahvat obuhvaća samo jedno područje tijela
 • Možete smršavjeti oko 4 kg
 • Uklonjena masnoća ide u smeće
 • Zahtjeva hospitalizaciju i medicinsku opskrbu
 • Zahvat može izazvati nuspojave: bol, otekline, opekline
 • Nakon zahvata neophodno je koristiti niskokaloričnu dijetu
 • Zahtjeva kasniju fizičku aktivnost

PROLIPOLIČNA FORMULA

Europski zavod za zdravstvo
 • Ne veže se uz velike troškove jer se subvencionira
 • Mršavi cijelo tijelo
 • Mršavite toliko, koliko želite – brzinom od 16 kg u 3 tjedna
 • Masti se u tijelu pretvaraju u energiju
 • Mršavite u udobnosti svog doma
 • Formula je 100% sigurna, ne uzrokuje nuspojave niti ometa druge tretmane
 • Ne zahtijeva promjenu prehrane ili prehrambenih navika
 • Ne zahtijeva trening niti povećanu tjelesnu aktivnost

Nije važno zašto ste pretili, bitno je samo da se želite riješiti kilograma

Ne postoji samo jedan uzrok prekomjerne težine. Ima ih jako mnogo. Možda jedete previše, a premalo ste aktivni. Možda imate hormonalnih problema ili bolesti koje izazivaju pretilost. Možda trebate uzimati steroide ili vam je pretilost u genima. To su razlozi zašto je dijetom i vježbanjem gotovo nemoguće skinuti višak kilograma. I znate što?

To apsolutno nema veze. U slučaju prolipolične formule nije bitno što je uzrok vašeg viška kilograma ili gojaznosti. Masno tkivo ovdje igra glavnu ulogu. Isključivo ono je meta napada i formula udara u njega bez milosti... Zahvaljujući tome, smršavjet ćete brzo, lako i ugodno.

Nije bitno koliko ste gojazni. Želite li smršavjeti 7,17 ili 77 kg – učinit ćete to bez problema. Što više kilograma želite izgubiti, to više dana trebate uzimati prolipoličnu formulu. I potpuno je sigurna.

1 doza napitka ubija čak 100 masnih stanica

Prolipolična formula tako je učinkovita u sagorijevanju tjelesne masti jer djeluje na staničnoj razini. U 1 vrećici, od koje možete pripremiti porciju napitka, nalazi se čak 100 inteligentnih molekula koje razgrađuju masne stanice laserskom preciznošću. Molekule su programirane tako da nakon 4 sekunde od apsorpcije u tijelo, prodiru u masne stanice. U njima se tada odvija vrlo jednostavna reakcija.

Kada inteligentna molekula prolipolične formule dođe do masne stanice, prodire duboko u nju i bombardira je iznutra. Zatim masna stanica se razgrađuje na 3 dijela: jedinicu energije, vodu i ugljični dioksid. Što to znači?

Europski zavod za zdravstvo

To znači da kada uzimate prolipoličnu formulu, omražena mast pretvara se u energiju. Imate više snage za rad mišića i mozga, kao i više vitalnosti te optimizma. Bilo koja aktivnost prestaje vam biti problem. Više se ne umarate, ne znojite i ne „ostajete bez daha” penjući se stepenicama ili trčeći do autobusa. Osjećate se lagano i tjelesna aktivnost postaje za vas čisti užitak.

A što je s otpadom koji ostane od masnih stanica, odnosno vodom i ugljikovim dioksidom? Voda se jednostavno izlučuje s mokraćom, a ugljični dioksid izdišete sa zrakom. To je apsolutno učinkovit i jednostavan proces!

„Imam pločice na trbuhu, ali nisam niti jednom bio u teretani"

Europski zavod za zdravstvo
PRIJE: 93 kg KASNIJE: 71 kg

Ukrao sam ovaj tretman od svoje žene. Priznajem da sam joj se rugao kad je to počela piti. Jer kako neke vrećice koje se sipaju u vodu mogu sagorjeti mast? Ali kad sam vidio da je smršavjela više od 20 kg, prestao sam se smijati. Trbuh ima ravan, zadnjicu čvrstu. Potpuno nova žena. Pored nje sam izgledao loše s mojim trbuhom.

Pa sam ga i ja počeo koristiti. I bogami, sad imam pločice na trbuhu. Ali nije tako da nikad više ne popijem pivo ili ne pojedem pizzu ili čips uz utakmicu. Moji prijatelji ne vjeruju da ne idem u teretanu. A ja stvarno ne idem. Jer zašto bih?

Marko Cesarec, 46 godina, vozač autobusa iz Koprivnice

Smršavio je 22 kg u 4 tjedna

Vidite kako je jednostavno:

Sadržaj vrećice s prolipoličnom formulom usipajte u čašu vode i popijte.

Uzet će vam to samo 30 sekundi. Svakako to učinite ujutro jer će se nakon nekoliko trenutaka vaše masno tkivo početi pretvarati u energiju. Jutarnja kava vam više ne treba!

Sagorite masno tkivo.

Vrlo jasno ćete osjetiti da imate više energije i da se osjećate lagano. Masno tkivo počinje doslovno isparavati iz vašeg tijela. Ne zaboravite početi nositi remen za hlače, jer vam navečer mogu već biti prevelike. Tako brzo djeluje!

Uživajte u vitkom, čvrstom tijelu.

Nakon 3 tjedna vaša će vaga pokazati manje za čak 16 kg, a možda i više! Od celulita neće biti ni traga. Koža će vam biti čvrsta i zategnuta. Već sada možete nositi manju odjeću i primati komplimente. Ljudi će pitati: „Kako to da jedeš sve što želiš i umjesto da se debljaš, mršaviš?“. Bolje da si pripremite odgovor na to pitanje... Ako želite izgubiti više kilograma, upotrijebite formulu i smršavite čak 100 kg bez napora.

„Proživljavam drugu mladost!“

Europski zavod za zdravstvo
PRIJE: 107 kg KASNIJE: 66 kg

Prošla sam menopauzu, a nakon nje metabolizam usporava. Uz to uzimam i steroide. Bila sam jako bolesna i debela kao sumo hrvač. Išla sam od nutricionista do nutricionista, od doktora do doktora. I svi su govorili isto. Da neću moći smršavjeti, da mora biti ovako i točka. Jedan takav liječnik lupkao se po glavi kada sam ga pitala da li da koristim ovaj tretman. Rekao je da mogu od njega najviše dobiti proljev...

Ali kad sam se nakon 2 mjeseca vratila mršavija za 41 kg, pala mu je vilica. Zbog srama nije me mogao pogledati.

Htjeli su mi reći da za mene više nema nade. Bojala sam se da ću se na kraju toliko udebljati da će me, ako umrem, morati izvlačiti dizalicom. Ali uzela sam stvari u svoje ruke. Vitka sam i proživljavam drugu mladost! Vrijedilo je!

Terezija Tolić, 68 godina, umirovljenica iz Siska

U 8 tjedana izgubila je 41 kg.

Ovo je vrlo važno: visceralna mast će vam prestati skraćivati život

Visceralna mast je mast pohranjena u središtu vašeg trbuha i prsa. Ta mast se lijepi za vaše organe kao što su srce, pluća, bubrezi, jetra i gušterača. Njezin višak je jednostavno smrtonosan za te organe, jer im otežava rad. Štoviše, upravo se u toj masnoći nakupljaju teški metali i toksini koji truju vaše tijelo.

Visceralna mast i štetne tvari nakupljene u njoj uništavaju najvažnije organe vašeg tijela. Srce ima sve manje snage za pumpanje krvi, a bubrezi je više ne mogu čistiti... Zato je toliko važno smanjiti razinu visceralne masnoće. Znanstvenici već godinama upozoravaju da višak ove masnoće skraćuje život u prosjeku za 14 godina.

Europski zavod za zdravstvo
Jetra onečišćena smrtonosnom masnoćom Jetra zdrava, bez masnoće

Prolipolična formula će ukloniti smrtonosnu visceralnu mast iz vašeg tijela, zajedno s teškim metalima i toksinima. Organi oslobođeni masnoće i tijelo očišćeno od toksina uzvratit će vam. Dobit ćete najmanje 5 puta više energije i osjećati se kao da imate 20 godina manje!

Masno tkivo se topi doslovno kao... svinjska mast u tavi

Zamislite da bacate svinjsku mast na vruću tavu. Vidite kako se mast topi? Ovo je brzina kojom će vaša tjelesna mast nestati ako upotrijebite prolipoličnu formulu.

Ponovit ću:

 • ne trebate slijediti dijetu,
 • ne trebate vježbati,
 • ne trebate mijenjati apsolutno ništa u svom životu.

Prolipolična formula djeluje izravno na masne stanice. To je ono što je čini tako revolucionarnim i jedinim učinkovitim načinom mršavljenja.

100 % siguran za zdravlje

Molekule koje razgrađuju masti i tvore prolipoličnu formulu, rade inteligentno. Nekako su „programirane“ tako da reagiraju samo s masnim stanicama. Ostale stanice ljudskog tijela nevidljive su tim molekulama. Ovo je vrlo važna prednost. Zahvaljujući tome, rizik da će prolipolična formula naštetiti vašem tijelu je 0 %. Imate apsolutno jamstvo, potvrđeno certifikatom sigurnosti i prirodnosti.

Važno je spomenuti jednu vrlo važnu prednost prolipolične formule, koja se posebno sviđa ženama. Formula uklanja 100% celulita nakon 3 dana korištenja!

„Nitko nije vjerovao da ću uspjeti...“

Europski zavod za zdravstvo
PRIJE: 77 kg KASNIJE: 58 kg

Nakon trudnoće nisam mogla smršavjeti s područja trbuha i bokova. Imala sam i neku vrstu podbratka. Mama, tete i sve prijateljice su mi govorile da je takvo žensko tijelo... I da bolje da se brinem o djetetu i mužu, nego da plačem za vitkom figurom. Pa stvarno? Na kraju krajeva, nisam još toliko stara, a nisam imala namjeru ići na bazen ili na odmor kad izgledam tako ružno. Ne znam što bi bilo da nisam pročitala članak o tom tretmanu. Nakon mjesec dana sam mršava kao prije trudnoće. A izgledam čak i bolje, jer sam prije imala celulit i opuštenu kožu.

Sada sam čvrsta, kao da sam svaki dan trenirala. Ha, ha!

Lena Sedlar, 33 godine, učiteljica iz Njivica

U 4 tjedna izgubila je 19 kg.

Zahvaljujući tretmanu prolipoličnom formulom:

Svu masnoću koja se nakupila na vašem tijelu, počet ćete pretvarati u energiju za život. Priznajte da je to sjajna promjena.

Uklonit ćete 100% celulita nakon samo 3 dana i početi gubiti težinu brzinom od 16 kg u 3 tjedna. Prestat ćete se sramiti svog tijela. Možete ponosno ići plažom u dvodijelnom kupaćem kostimu, možete bez srama otići na bazen ili u saunu. Možete nositi što želite, a ne samo ono u što možete stati.

Spasit ćete svoje zdravlje! Uklonit ćete naslage, toksine i teške metale iz tijela. Prestat će vas uništavati iznutra. No, najvažnije je da ćete skidanjem viška kilograma rasteretiti zglobove i spriječiti njihovu degeneraciju. Regulirat ćete razinu šećera i kolesterola. Zaštitit ćete se od dijabetesa, ateroskleroze i moždanog udara... Jednostavno ćete si produžiti život.

Više nemate nikakvih prepreka da konačno budete vitka osoba

Uostalom, ne volite kad vam kruli želudac i morate si uskratiti zadovoljstvo uživanja u jelu. Želite jesti ono što volite i što vam paše, a ne ono što smijete jesti. Mora li vas to ograničavati na putu prema vitkom tijelu? NE više!

Možete jesti svoju omiljenu hranu i slatkiše te nositi veličinu S. Nemati nimalo celulita na zadnjici i bedrima. Napokon možete biti sretna i zdrava osoba u svom vitkom tijelu. I to samo u 21 dan!

Ne želim vam zgaditi tjelesnu aktivnost, ali... Sada imate način sagorijevanja masti bez potrebe za ikakvim vježbama ili treninzima. Vaše će tijelo biti toliko fit da će ljudi misliti da idete u teretanu ili trčite svaki dan.

Da rezimiramo, prolipolična formula mršavljenja:

Europski zavod za zdravstvo

Jednostavna je za korištenje: samo usipajte sadržaj vrećice u čašu vode, promiješajte i popijte, a cijeli postupak će vam uzeti 30 sekundi dnevno.

Europski zavod za zdravstvo

Djeluje neovisno o spolu i dobi te uzrocima i trajanju prekomjerne težine

Europski zavod za zdravstvo

Omogućuje radikalno mršavljenje: minimalno 16 kg u 3 tjedna, uz učvršćivanje kože i potpuno uklanjanje celulita

Europski zavod za zdravstvo

Ne zahtijeva dijetu, tjelovježbu ili bilo kakvu promjenu načina života

Europski zavod za zdravstvo

Štiti zdravlje od ozbiljnih bolesti uzrokovanih prekomjernom težinom i detoksificira tijelo

Europski zavod za zdravstvo

100% je siguran po zdravlje i ne uzrokuje nuspojave

Vaše jamstvo pobjede u borbi protiv prekomjerne težine

Prolipolična formula sagorijeva masnoće brže od prehrane i treninga. Djeluje neovisno kako o količini suvišnih kilograma, tako i o uzrocima gojaznosti te njezinom trajanju.

Inteligentne molekule nastale nakon više od 20 godina rada znanstvenika prava su revolucija u svijetu medicine. Zahvaljujući tome, odlučujući se na tretman, imate apsolutno jamstvo zadovoljstva.

GARANCIJA UČINKOVITOSTI

Europski zavod za zdravstvo

Učinkovitost prolipolične formule za mršavljenje nesumnjivo je dokazalo 27 laboratorijskih ispitivanja. Temeljito je ispitana u čak 9 istraživačkih instituta diljem svijeta. Više od 30.000 ljudi koji su već smršavjeli koristeći ovu formulu potvrđuje njenu učinkovitost.

GARANCIJA KVALITETE

Europski zavod za zdravstvo

Tretman sadrži najkvalitetniju prolipoličnu formulu koja sagorijeva masno tkivo. Možete biti sigurni da dobivate originalnu formulu koja je dostupna samo putem ove službene web-stranice Europskog zavoda za zdravstvo.

GARNACIJA SIGURNOSTI

Europski zavod za zdravstvo

Tretman prolipoličnom formulom je posebno osmišljen tako da djeluje samo na masne stanice. Ne utječe na stanje drugih stanica ljudskog tijela. Znanstvena istraživanja jasno dokazuju da je rizik od nuspojava tretmana 0%.

Svatko zaslužuje zdravlje i dobar izgled

Da je samo prolipolična formula otkrivena nekoliko godina ranije, poštedjela bi mnogo ljudi patnje. Mnogo se ljudi zbog prekomjerne tjelesne težine razboljelo od dijabetesa ili ateroskleroze i posljedično prerano napustilo ovaj svijet. Toliko ljudi još uvijek pati od bolova u zglobovima, apneje u snu, slabog srca... Toliko ljudi se svakodnevno bori s kompleksima ili depresijom uzrokovanom uzastopnim neuspješnim pokušajima mršavljenja.

Srećom, gotovo je! Ovo je kraj patnje. Svatko zaslužuje vitko i zdravo tijelo. Svatko zaslužuje biti ponosan na svoj izgled.

To je 10 puta bolja metoda mršavljenja od svih ostalih zajedno.

Znate li da...

Prije samo godinu dana prolipoličnu formulu koristio je prevarant kako bi zaradio na mršavljenju ljudi? Znanstvenik, bivši zaposlenik Europskog zavoda za zdravstvo, ukrao je formulu iz laboratorija.

Najgore je što se prevarant pretvarao da je iscjelitelj. Koristio je formulu za rituale mršavljenja, govoreći ljudima da ih liječi svojim nadnaravnim sposobnostima. Za to su mu ljudi platili čak 10.000 dolara, odnosno 80.000 eura.

Više ne morate trošiti bogatstvo kako biste učinkovito izgubili težinu i vratili zdravlje

Srećom, danas ne morate platiti 80.000 eura za mršavljenje. Već sutra možete imati prolipoličnu formulu kod kuće i početi gubiti 16 kg u 3 tjedna po minimalnoj cijeni.

Formula je dostupna u Europi pod ovim nazivom Vitasimil. Njezin trošak uključuje samo trošak ekstrakcije inteligentnih molekula za sagorijevanje masti. Do sada ste morali platiti 74 eura za jedno pakiranje.

Međutim, imate pravo na subvenciju od 35 eur, tako da možete imati tretman za samo 39 eur. Sve to kako vam novac ne bi stajao na putu do vitkog tijela – tijela bez kompleksa, ali potpuno zdravog i punog pozitivne energije za život.

Vrijeme je za vašu odluku – želite li bez napora izgubiti 16 kg u 3 tjedna?

Počnite se mijenjati na bolje. Posegnite za onim što zaslužujete: zdravim i sretnim životom. Ispunite obrazac za narudžbu kako biste primili prolipoličnu formulu sa subvencijom.

Garantiram vam da ćete za 21 dan pogledati u ogledalo i vidjeti osobu lakšu 16 kg. Tada ćete se nasmiješiti sami sebi i vidjeti sreću u svojim očima. Tada ćete sebi reći: „DA, to je bila ispravna odluka!“ I bit ćete sebi zahvalni na tome!

Naručite tretman s prolipoličnom formulom „Vitasimil“ uz subvenciju od 35 eur.

Europski zavod za zdravstvo
Cijena: 74 € 39 €
VAŽNA NAPOMENA: Subvencije važne do kraja dana 31.08.2023.
Ispunite narudžbenicu: